Ruben Chi

Grooves - Workshop dans op toneel
De 24 uur van Nijmegen
za 16 dec ’23 10:30 - 11:45
za 16 dec ’23
10:30 - 11:45

Ruben Chi is een bewegingskunstenaar en choreograaf met zijn oorsprong en wezen in de hiphopcultuur. Vanuit dit startpunt doorbreekt hij continue barrières: tussen genres, culturen en disciplines. Zo beweegt Chi zich als spin in het web tussen de dancebattle-wereld en het theater, tussen het internationale commerciële circuit en de lokale community. In zijn werk zoekt Chi naar de harmonie in tegenpolen en contrasten. 

GROOVES is een dansworkshop die nadruk legt op het gevoel en het ten uiting brengen van ritmes met begeleiding van soul/ funk en hiphop muziek. Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint, deze workshop zal je inspireren om te swingen en jezelf uit te drukken op een speelse en eigen manier.  Bereidt je voor om jezelf onder te dompelen in de Groove en laat de muziek je gids zijn.

Deze workshop is niet rolstoeltoegankelijk.

Let's dance | dansfeest met DJ Maria Engels

Sluit de eerste dag van De 24 uur van Nijmegen af met het dansfeest in de theaterzaal. Op vertoon van je ticket voor een onderdeel, of meerdere onderdelen van De 24 uur van Nijmegen kan je gratis naar het dansfeest in de theaterzaal.

Datum: 16-12-2023 | Tijd: 22:15 - 01:00

De 24 uur van Nijmegen

Laat je verrassen en inspireren door De 24 uur van Nijmegen! Tijdens dit tweedaagse festival geniet je in de héle Stadsschouwburg, twaalf uur per dag, van maar liefst 32 programmaonderdelen met bekende Nijmegenaren. Ook is er dit jaar ruimte voor aanstormend jong talent. Beleef twee dagen vol muziek, film, dans, kunst, eten, cabaret, zang, sport, literatuur en wetenschap.