Chelsea Oost

Workshop spoken word
De 24 uur van Nijmegen
za 16 dec ’23 18:00 - 19:00
za 16 dec ’23
18:00 - 19:00

Chelsea Oost is een Spoken word artist en rapper. Met zijn teksten confronteert hij de luisteraar en legt hij onbespreekbare, pijnlijke en maatschappelijke thematieken bloot. Hij stond op grote podia zoals ‘Mensen Zeggen Dingen’ en drie keer in de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam.

In de workshop Spoken Word wil hij vooral inspireren en mensen laten nadenken. Hiphop draait voor hem om positieve verandering, hoe klein dan ook. Een betere wereld begint volgens hem bij kritisch zijn, om vervolgens daar waar de schoen wringt te zorgen voor maatwerk: ‘Dat werkt maat’. Zijn gevoel voor taal is aanstekelijk en Chelsea weet elke keer weer een onuitwisbare indruk achter te laten bij jongeren. 

Let's dance | dansfeest met DJ Maria Engels

Sluit de eerste dag van De 24 uur van Nijmegen af met het dansfeest in de theaterzaal. Op vertoon van je ticket voor een onderdeel, of meerdere onderdelen van De 24 uur van Nijmegen kan je gratis naar het dansfeest in de theaterzaal.

Datum: 16-12-2023 | Tijd: 22:15 - 01:00

De 24 uur van Nijmegen

Laat je verrassen en inspireren door De 24 uur van Nijmegen! Tijdens dit tweedaagse festival geniet je in de héle Stadsschouwburg, twaalf uur per dag, van maar liefst 32 programmaonderdelen met bekende Nijmegenaren. Ook is er dit jaar ruimte voor aanstormend jong talent. Beleef twee dagen vol muziek, film, dans, kunst, eten, cabaret, zang, sport, literatuur en wetenschap.