Chef-kok Bram Kanters

Om-je-vingers-bij-af-te-likken vegetarische winter kookworkshop incl. lunch
De 24 uur van Nijmegen
za 16 dec ’23 10:30 - 13:00
za 16 dec ’23
10:30 - 13:00

Bij Restaurant de Vereeniging tref je de klassieke Franse keuken gegoten in een moderne kookstijl. Chef-kok Bram Kanters is continu op zoek naar nieuwe gerechten en smaakcombinaties. Tijdens deze vegetarische winter kookworkshop neemt Bram je mee in zijn denkwijze en maak je jouw eigen drie gangen lunch, om je vingers bij af te likken! 

Je bent op tijd klaar om eventueel ook naar de lezing van Emile van der Staak en Mac van Dinther te gaan.

Het menu

Rode biet
op de bbq gepoft, dungesneden, dressing van zwarte bessen en mosterdzaad, gegrilde peer, mousse van jonge geitenkaas, gekonfijte walnoten
 
Seitan steak
van hazelnoten, gebakken in de bruine boter daarna gelakt met kweepeer, hazelnoten crunch, compote van bladgroente en rode ui, toffee van zoete paarse aardappel 
 
Koffie naar keuze met zoetigheden 
5 kleine huisgemaakte zoetigheden (madeleine, koffie meringue, churros van pastinaak, crème brûlée van gedroogde bloemen)

Kosten € 45 p.p. inclusief workshop, lunch en 2 drankjes

Deze workshop is niet rolstoeltoegankelijk.

Let's dance | dansfeest met DJ Maria Engels

Sluit de eerste dag van De 24 uur van Nijmegen af met het dansfeest in de theaterzaal. Op vertoon van je ticket voor een onderdeel, of meerdere onderdelen van De 24 uur van Nijmegen kan je gratis naar het dansfeest in de theaterzaal.

Datum: 16-12-2023 | Tijd: 22:15 - 01:00

De 24 uur van Nijmegen

Laat je verrassen en inspireren door De 24 uur van Nijmegen! Tijdens dit tweedaagse festival geniet je in de héle Stadsschouwburg, twaalf uur per dag, van maar liefst 32 programmaonderdelen met bekende Nijmegenaren. Ook is er dit jaar ruimte voor aanstormend jong talent. Beleef twee dagen vol muziek, film, dans, kunst, eten, cabaret, zang, sport, literatuur en wetenschap.