foto: Rob van Dam

Club Classique

Classical Soundtracks
op Stadseiland Stek
do 18 jul ’24 17:00 - 18:00
do 18 jul ’24
17:00 - 18:00
  • do 18 jul ’24
    17:00 - 18:00
    Stadseiland Stek
  • inclusief servicekosten, exclusief drankje

Een heuse operadiva, een oorstrelend ensemble en de mooiste verhalen zijn de basis-ingrediënten voor Classical Soundtracks. Verhalen uit het publiek vormen het script. Het ultieme liefdesverhaal, een meeslepend relaas over je huisdier of juist een hilarische anekdote; bij elk verhaal speelt Club Classique de perfecte soundtrack.

 

  • Wegens onvoorziene omstandigheden is dit concert vervroegd en begint om 17:00 uur. Ticketkopers ontvangen hierover z.s.m. bericht. 

De mooiste muziek komt voorbij: van virtuoze aria’s, pareltjes uit de kamermuziek tot ontroerende filmmuziek. Een film is immers zo goed als zijn soundtrack. Spanning, liefde en verdriet komen pas echt tot leven wanneer de muziek begint te klinken. Trek de stoute schoenen aan, deel je verhaal en word beloond met je hoogstpersoonlijke soundtrack! Of kom gewoon genieten van mooie verhalen en muziek.

Stadseiland Stek tijdens de Vierdaagsefeesten

Een plek waar iedereen kan ont­dekken, ont­moeten en beleven. Bij Stadseiland Stek kunnen zow­el vol­wasse­nen als kinderen de druk­te van de stad ont­lopen in een omgev­ing vol muziek, the­ater en cul­tu­ur.

Je vindt Stadseiland Stek op het Nijmeegse eiland Veur-Lent. Veur-Lent is het beste te bereiken per fiets of lopend via de spoorbrug van Nijmegen of de oude Waalbrug. Houd de Oosterhoutsedijk en het Ossenwaardpad aan bij de navigatie. 

Programma

Uitvoerenden

Karin Strobos mezzosopraan
Myrthe Helder viool
Leonard Besseling cello
n.t.b. tweede viool/altviool