Vivaldi mini-abonnement

Geniet van twee prachtprogramma's rondom muziek van Vivaldi

Bij ‘Antonio Vivaldi’ denkt u misschien gelijk aan ‘De vier jaargetijden’. Maar de Italiaan schreef nog talloze andere fantastische werken, waarvan vele ten onrechte niet bekend zijn.

Opera2Day en PRJCT Amsterdam met zanger Maarten Engeltjes brengen in februari twee bijzondere programma’s met de muziek van Vivaldi als rode draad.

Onderdeel van:
extra's

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren een spiksplinternieuwe barokopera. Centraal staat het verhaal van Les Liaisons Dangereuses. De hoofdpersonen spelen een sensueel maar gevaarlijk spel met de liefde, nietsontziend, ten koste van anderen én zichzelf. Op een nieuw libretto komen de vurige en kleurrijke aria's van Vivaldi’s samen. Op dinsdag 19 februari staat Vivaldi: dangerous liaisons in Stadsschouwburg Nijmegen.

 

De wereldse cantates van Vivaldi zijn kleine opera’s op zich, met liefde, wanhoop en wraak als terugkerende thema’s. Muzikale pareltjes waarin countertenor Maarten Engeltjes zich uitleeft in adembenemende coloraturen en technische capriolen. Naast Vivaldi wijden PRJCT Amsterdam en Maarten zich in dit concert aan muziek van onder meer Monteverdi en Cavalli. Het programma met de treffende titel ‘Virtuoso!’ staat op vrijdag 22 februari in Concertgebouw De Vereeniging.

 
OPERA2DAY & Nederlandse Bachvereniging- Vivaldi: Dangerous Liaisons
di 19 februari 20.00 uur | Stadsschouwburg theaterzaal
 
Maarten Engeltjes & PRJCT Amsterdam - Virtuoso!
vr 22 februari 20.15 uur| De Vereeniging Grote Zaal
 

Geniet dubbel van Vivaldi’s opwindende muziek met het Vivaldi mini-abonnement.
Bezoek beide programma’s en betaal € 45,- in plaats van € 60,-.
 

In deze serie

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten