De 24 uur van Nijmegen

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

Het hele weekend zijn er activiteiten op twee locaties in de schouwburg: de theaterzaal en in het Theatercafé. Voor iedere leeftijdscategorie en in elk genre is er iets te zien of te doen. Of je nu van Beethoven houdt, van BLØF, van dansen of van drummen, van toneel of van tekenen.

 

Sjanneke Boerland won dit jaar de Sleutel van de Schouwburg met haar idee voor een theaterprogramma van- voor- en door Nijmegenaren. Op 31 augustus en 1 september levert De 24 uur van Nijmegen misschien wel het meest veelzijdige programma van dit theaterseizoen op. Met lezingen, workshops, optredens en mini-colleges, met proeverijen en meer.

 

Zie hieronder het totale overzicht.  

Voor de zaterdag en zondag kun je passe-partouts kopen voor het programma in de theaterzaal. 

 

Wil jij ook de Sleutel van de Schouwburg winnen? Dit kan! Lever je plan in bij de Schouwburg, hierin is niets te gek. Wij zijn op zoek naar vernieuwende ideeën! Lever een plan plus begroting in via secretariaat@stadsschouwburgendevereeniging.nl en wie weet win jij de sleutel volgend seizoen!

zing, speel, hoor, lach, proef, dans & bewonder

In deze serie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie