Toneelcursus

5 voorstellingen voor €100,-

Wilt u meer uit uw toneelbezoek halen? Blijft u soms met vragen achter en bent u benieuwd naar het maakproces van een voorstelling? Deze reeks geeft u de achtergrondinformatie waardoor toneelkijken nog interessanter wordt.

Wij selecteerden vijf inspirerende toneelstukken, die worden voorzien van een inleiding. De reeks start met een speciale avond op maandag 9 september om 19:30 uur in de (nieuwe!) Artiestenfoyer in Concertgebouw De Vereeniging met dramaturg Cecile Brommer en programmeur Lieke Jordens.

Iedereen kan zomaar een voorstelling binnenstappen en een geweldige avond hebben, daar is geen enkele vooropleiding voor nodig. Maar met kennis over de achtergronden en wat handvatten, haalt een mens zoveel meer uit wat hij ziet! Ervaren theaterkijker en dramaturg Cecile Brommer zorgt er met haar theatrale snelcursus voor dat u optimaal van de voorstelling kunt genieten. U krijgt de nodige tips, zoals instructies over kleding, de beste plaatsen op de tribune, waar u op kunt letten tijdens de voorstelling, mentale en fysieke oefeningen vooraf, applaus-protocollen en gedegen voorbereiding op de gesprekken na afloop bij de bar. Kortom: na deze avond komt u tijdens uw avondje toneel beslagen ten ijs!

De toneelcursus voor dit seizoen is gestart. Houd onze website in de gaten voor de volgende reeks.

In deze serie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie