Intocht Vierdaagse 2019: tribunekaarten

Een van de vele prachtige evenementen die Nijmegen rijk is staat weer voor de deur. Ook dit jaar worden er op de Oranjesingel, de Prins Bernhardstraat en het Keizer Karelplein weer tribunes voor de Intocht van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen op vrijdag 19 juli ingericht. Wilt u uw familielid, vriend(in) of bekende feestelijk binnenhalen of gewoon alle wandelaars aanmoedigen koop dan nu uw kaarten voor de Intocht van de 103de Vierdaagse.

De prijzen voor een tribuneplaats variëren van € 15,00 tot € 18,00. Voor kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene geldt een prijs van € 10,00.
Wilt u verzekerd zijn van een plaats tussen het feestende publiek aan het einde van het parcours, koop dan nu alvast uw kaarten voor de tribune.

Online kaarten bestellen:
Klik bij de tribune van uw keuze op winkelmandje. Klik op stoelkeuze & afrekenen en kies daarna het gewenste aantal kaarten. Klik op de knop bevestigen en daarna op de knop verder. Log in met uw gegevens (of maak, indien u dat nog niet heeft, een account aan), klik op afrekenen en vervolg het proces. U krijgt uw kaarten binnen een week per post toegestuurd. Een e-ticket is geen geldig toegangsbewijs bij de tribunes. Tribunes die niet (meer) getoond worden zijn niet beschikbaar. NB de melding over de handlingkosten is bij de Intochtkaarten niet van toepassing.

Maakt u gebruik van een rolstoel dan is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op een speciale tribune. Voor het boeken hiervan kunt u telefonisch contact opnemen met de kassa 024-3221100. Reageer snel want deze plaatsen zijn meestal al in een vroeg stadium uitverkocht.

Van zondag 14 t/m donderdag 18 juli kunt u tussen 12:00 en 17:00 uur op de Wedren ook kaarten kopen voor de tribunes, bij de kassacabine op de hoek van de Prins Bernhardstraat en de Bijleveldsingel. Op maandag 16 juli kunt u hier al vanaf 10:00 uur terecht.

Houdt u rekening met verschillende weertypen, alleen de tribunes op het Keizer Karelplein zijn overdekt, de tribunes op de Oranjessingel en Prins Bernhardstraat niet.

In verband met de bereikbaarheid -de voetgangersbrug wordt 's middags eenrichtingverkeer (Oranjesingel richting centrum)- dient u vóór 13:00 uur plaats te nemen op de tribunes.


Klik hier voor de plattegrond van het Intochtgebied van 2019.

Klik hier voor meer informatie over de Intocht.

Gekochte kaarten worden niet teruggenomen.

In deze serie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie