Cursus - Toneelkijken

5 voorstellingen voor € 100,-

Wilt u meer uit uw toneelbezoek halen? Blijft u soms met vragen achter en bent u benieuwd naar het maakproces van een voorstelling? Deze reeks geeft u de achtergrondinformatie waardoor toneelkijken nog interessanter wordt.

Cursus Toneelkijken

Wij selecteerden vijf inspirerende toneelstukken, waarvan vier worden voorzien van een inleiding. De eerste voorstelling is 'Thuislozen' op zaterdag 20 oktober. Deze voorstelling begint om 19:00 uur en vanwege de lengte en opzet van de voorstelling is er geen ruimte voor een inleiding. De reeks start met een speciale avond op dinsdag 2 oktober om 19:30 uur met dramaturg Cecile Brommer en programmeur Lieke Jordens.


Tijdens deze avond krijgt u kennis en vaardigheden aangereikt waarmee een avondje toneel nog interessanter wordt. Waar moet u op letten tijdens een voorstelling en welke gedachte gaat er schuil achter dat ene decorstuk of die achtergrondmuziek? Er wordt ingegaan op de verschillende vormen van toneel en het maakproces van een productie. Dramaturg Cecile Brommer is geoefend kijker en maakt u wegwijs in het ecosysteem van de voorstelling: hoe elk onderdeeltje een functie heeft en met elkaar samenhangt.
 

 

In deze serie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie