Cursus - Toneelkijken

5 voorstellingen voor € 100,-

Onderdeel van:
extra's

Wilt u meer uit uw toneelbezoek halen? Blijft u soms met vragen achter en bent u benieuwd naar het maakproces van een voorstelling? Deze reeks geeft u de achtergrondinformatie waardoor toneelkijken nog interessanter wordt.

 

Wij selecteerden vijf inspirerende toneelstukken die allemaal worden voorzien van een inleiding. De cursus start met een speciale avond waarin onze theaterprogrammeur Lieke Jordens vertelt over het proces van programmeren en ingaat op de huidige stand van zaken in het Nederlands toneel.

 

Vijf voorstellingen plus op 3 oktober 2017 19:30 tot 21:00 uur een openingsavond door programmeur Lieke Jordens. Onderstaande voorstellingen zitten in de cursus van afgelopen seizoen. In mei maken we de voorstellingen bekend die in de toneelcursus van seizoen 2018-2019 zitten. 

In deze serie

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.