Leer meer over dans

Cursus

Onderdeel van:
extra's

Wilt u meer weten over dans? Bent u benieuwd naar een choreograaf, de dansgeschiedenis, of naar de context waarin een stuk is gemaakt? Kom dan naar deze cursus, waardoor het bezoek aan dansvoorstellingen nog interessanter wordt.

 

Bezoek de vier voorstellingen inclusief een leerzaam voorgesprek vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling. Na de voorstelling is er nog een korte ontmoeting met de docenten (en mogelijk met leden van het gezelschap).

 

Truus Tullemans en Thérèse Laurant geven de cursus. Beiden zijn al jaren actief in de danswereld, o.a. als danser, choreograaf, docent en balletmeester.

 

Onderstaande voorstellingen zitten in de cursus. De cursus is reeds gestart, dus niet meer als geheel te koop. In mei maken we de voorstellingen bekend die in de danscursus van seizoen 2018-2019 zitten.

In deze serie

 • New Adventures

  Scapino Ballet
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  16 sep
  -
  20:00 - 21:50
  Geweest
 • I/II/III/IIII

  ICK | Kris Verdonck
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  21 nov
  -
  20:00 - 21:00
  Geweest
 • Side A: Split into One

  Nederlands Dans Theater 1
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  9 dec
  -
  20:00 - 22:10
  Geweest
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.