Leer meer over dans

onze danscursus in 2019

Door Truus Tullemans en Thérèse Laurant.

Cursus: Leer meer over dans
Prijs € 125,-

Wilt u meer weten over dans? Bent u benieuwd naar een choreograaf, de dansgeschiedenis, of naar de context waarin een stuk is gemaakt? Kom dan naar deze cursus en maak uw bezoek aan dansvoorstellingen nog interessanter!

 

Bezoek de vier voorstellingen inclusief een leerzaam voorgesprek/inleiding vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling. Bij drie van de voorstellingen is er na afloop nog een korte ontmoeting met de docenten (en mogelijk met leden van het gezelschap). Daarnaast staat in deze cursus ook een bezoek aan de Dansstudio van Introdans in Arnhem op het programma. Deze excursie vindt plaats op  vrijdag 22 maart, aanvang 14.00 uur. U krijgt een rondleiding en kunt ondermeer een kijkje nemen in het kostuumatelier en de dansers aan het werk zien bij een repetitie.

 

Truus Tullemans en Thérèse Laurant geven de cursus. Beiden zijn al jaren actief in de danswereld, o.a. als danser, choreograaf, docent en balletmeester.

 

Onderstaande voorstellingen zitten in de cursus van seizoen 2018 - 2019.

In deze serie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie