Peuterfestival 13 mei 2018

Op zondag 13 mei is vanaf 9:00 uur het Peuterfestival met Dirk Scheele in Stadsschouwburg Nijmegen. Met twee voorstellingen 'Walvisjong' en 'Feest!!!'. En het Oerwoud! Het Oerwoud is toegankelijk met een ticket voor een van de voorstellingen. Meer informatie over de voorstellingen klik op een van de voorstellingen hier naast. 

9:00 uur Stadsschouwburg open, doorlopend Het Oerwoud
9:30 uur Walvisjong
10:30 uur Dirk Scheele & Band
11:45 uur Walvisjong

foto: Moon Saris

Het Oerwoud
Al spelend in het Oerwoud creëren peuters een eigen theatrale wereld en maken ze kennis met de natuur en de dieren van de jungle. De peuters kunnen met een giraffe een puzzel maken, of knuffelen met een enorme tijger en misschien wel aan een liaan slingeren of lekker in een apennest liggen. Terwijl de kleintjes zich alleen, met de theatermaker, of met mama en papa een weg banen door het oerwoud, ontdekken ze het oerwoud en de bewoners steeds weer opnieuw.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.