De series van Het Gelders Orkest

Muziek tilt mensen op. Klanken, emoties, gedachten, herinneringen... ze buitelen over elkaar heen ze brengen u in een andere wereld. Flarden, hangend in de lucht, kruipen onder uw huid. Nestelen zich in uw hoofd en in uw hart. Ontroering, geluk, melancholie, vreugde. De musici van Het Gelders Orkest geven zich met hart en ziel aan u over. Het Gelders Orkest, neemt u mee.

Alle series van Het Gelders Orkest zijn zorgvuldig samengesteld.
"Het allermooiste is het als ‘podium en publiek’ één worden. Niets ertussen, totale openheid. Dat meemaken is een fantastische ervaring." Wiebren Buma, directeur van Het Gelders Orkest.

Tot 11 mei 9:30 uur kunnen er uitsluitend (keuze)series voor Het Gelders Orkest worden besteld. Vanaf 11 mei 9:30 uur kunnen er ook kaarten voor losse concerten worden gekocht.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.