nieuws

nieuws

zomersluiting kassa en restaurant

In verband met de zomerperiode is de dagkassa in De Vereeniging gesloten van 20 juli t/m 11 augustus. Vanaf woensdag 14 augustus is de dagkassa weer geopend volgens reguliere tijden: wo t/m za van 11:00 -15:00 uur (m.u.v. zaterdag 17 augustus, dan is de kassa gesloten). Online tickets bestellen kan altijd. 

Restaurant De Vereeniging is gesloten van 20 juli t/m 22 augustus. Daarna is ook het restaurant weer geopend op reguliere tijden.

Lees verder
nieuws

genomineerden VSCD-Cabaretprijzen 2024 bekend

De VSCD Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen - de Poelifinario’s en de Neerlands Hoop - over het seizoen 23-24 bekendgemaakt. Vier genomineerden staan binnenkort in de Stadsschouwburg!

Lees verder
nieuws

cultuur voor iedereen - pay what you can

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging wil theater toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. We weten dat de entreeprijs een drempel kan zijn. Daarom doen we komend seizoen een proef bij drie voorstellingen: pay what you can.

Lees verder
nieuws

Intocht Vierdaagse, moedig jij de deelnemers aan?

Nog heel even en dan gaat de 106de editie van de Vierdaagse van start!

Lees verder
nieuws

cabaret collectie 2024

De Cabaret Collectie is een initiatief van het Nederlands Theater Festival en De Kleine Komedie. De Cabaret Collectie is een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen van het afgelopen seizoen. Drie cabaretiers staan binnenkort in de Stadsschouwburg!

Lees verder
nieuws

genomineerden VSCD Toneelprijzen bekend

De nominaties voor de VSCD Toneelprijzen zijn bekend gemaakt tijdens het televisieprogramma Theater Maas. Ook zijn de nominaties voor de meest indrukwekkende voorstellingen van het seizoen 23-24 nu bekend. Drie genomineerden staan binnenkort in de Stadsschouwburg!

Lees verder
van 2