Nieuws

Nieuws

Podium voor de Stad

Zondag 5 maart a.s. vindt de zesde editie plaats van Podium voor de Stad: een eendaags muziekfestival voor amateurmusici uit Nijmegen en de wijde omtrek. Dit jaar klinkt niet alleen klassieke muziek, maar zijn er ook optredens van bandjes, volksmuziekgroepen en jazz-ensembles.
Het programma is gratis toegankelijk.

Lees verder
Nieuws

Be My Guest: ontmoeten en gezelligheid

Voor theater- en concertliefhebbers die geen mensen in de omgeving hebben om samen een voorstelling mee te bezoeken is er het initiatief Be My Guest. Schuif aan bij de gesprekstafel, ontmoet anderen en praat gezellig na over de voorstelling of het concert dat je bezoekt. 

Lees verder
Nieuws

Splatoon wint eerste prijs AKM

Het werk Splatoon van Marina van Naijen is bekroond met de eerste prijs van de Amateurkunstmanifestatie. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, met live muziek en in aanwezigheid van amateurkunstenaars en zo'n 200 nieuwsgierige bezoekers, maakte de jury de prijswinnaars bekend.

Lees verder
Nieuws

Komt het Zien! Theater met audiodescriptie door blindentolken

Met een visuele beperking naar Stadsschouwburg Nijmegen? Dat kan! Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Lees meer!

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt, gewijzigd, geannuleerd

Door het jaar heen wijzigen programma soms, zijn er annuleringen en boeken onze programmeurs ook nieuwe voorstellingen en concerten. 
Hieronder vind je een overzicht.

 

Lees verder