Nieuws

Tile medium
Nieuws

Nieuwe zakelijke helden gezocht voor ontwikkeltraject De Generator

Ben jij altijd degene die alle touwtjes in handen heeft, de begrotingen maakt en zorgt dat het project goed is voorbereid? Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen in jouw zakelijk leiderschap of creatief producentschap binnen de podiumkunsten? Heb je al relevante werkervaring op dit gebied? Kan je op (bijna) alle vragen ‘ja’ beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Sinan Can nieuw lid Raad van Toezicht

Sinan Can, bekend onderzoeksjournalist en programmamaker, is sinds 1 augustus lid van de Raad van Toezicht van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Hij is benoemd voor een periode van vier jaar. Sinan Can verwierf faam met documentaires als 'Bloedbroeders', ‘Onze missie in Afghanistan’ en ‘Retour Kalifaat’. Sinan Can is begaan met kunst en cultuur en met de Nijmeegse podia in het bijzonder, wat niet verwonderlijk is, gezien zijn Nijmeegse roots.

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Top 10 jongerenpanel

Sinds de zomer van 2021 heeft Stadsschouwburg en De Vereeniging een jongerenpanel. Na een online opstart in coronatijd hebben de jongeren inmiddels live meetings gehad en verschillende voorstellingen bezocht. Voor seizoen 2022-2023 stelde het achtkoppige panel een Top 10 samen met tien zeer gevarieerde voorstellingstips! Benieuwd? 

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Bijgeboekt, gewijzigd, geannuleerd

Door het jaar heen wijzigen programma soms, zijn er annuleringen en boeken onze programmeurs ook nieuwe voorstellingen en concerten. 
Hieronder vind je een overzicht.

 

Lees verder