Nieuws

Nieuws

Highlightsbrochure 22 - 23

Dit jaar is er een speciale highlightsbrochure uitgebracht met een selectie uit het aanbod van concerten en voorstellingen. Deze highlightsbrochure is vanaf 19 mei gratis af te halen aan de kassa in De Vereeniging en wordt daarnaast verspreid in de stad (o.a. bibliotheken). Of bekijk de highlightsbrochure hier online.

Lees verder
Nieuws

Programma 22-23: hier komt Nijmegen samen!

Voor het eerst sinds lange tijd presenteert Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging weer een uitgebreid seizoen, met verhalen voor iedereen en spannender dan ooit. Hier komt Nijmegen samen! 

Bekijk hier het programma en bestel je tickets vanaf 24 mei 11.00 uur! 

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt, gewijzigd, geannuleerd

Door het jaar heen wijzigen programma soms, zijn er annuleringen en boeken onze programmeurs ook nieuwe voorstellingen en concerten. 
Hieronder vind je een overzicht.

 

Lees verder
Nieuws

Feestelijke preview nieuw theaterseizoen

Deze maand presenteert Stadsschouwburg en De Vereeniging voor het eerst sinds lange tijd weer een uitgebreid seizoen; voller en spannender dan ooit! Dat vieren we met een feestelijke preview van het nieuwe theaterprogramma op woensdag 1 juni. Ben jij erbij?

Lees verder
Nieuws

Heb jij nog theatertegoed?

Heb je in de afgelopen twee jaren ticket(s) bij ons gekocht voor een programma dat we moesten annuleren? Dan kan het zijn dat de aankoopprijs van dat concert of die voorstelling nog bij ons open staat als tegoed. Dat betekent dat je voor diezelfde prijs een ander concert of een andere voorstelling kunt uitzoeken!

Lees verder
Nieuws

Dagkassa voortaan in De Vereeniging

Met ingang van 26 januari is de dagkassa van Stadsschouwburg en De Vereeniging gevestigd in Concertgebouw De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d.

De dagkassa is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00-15.00 uur. Telefonisch is de kassa op deze dagen/tijden bereikbaar via tel.nr. 024 3 22 11 00. Per mail is de kassa bereikbaar via kassa@sedv.nl

Lees verder