Welcome!

For all our internationals: our Language no problem page.

Our Language no problem programme consists of programmes that are not bound to the Dutch language. These are music performances, classical music concerts, (pop) concerts or dance performances.

On this page you can find an overview of our Language no problem programme.

We hope to see you soon! 

 • J.S. Bach – De Apocalyps

  OPERA2DAY
  De opera die Bach nooit schreef
  za 24 feb ’24

  OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging gingen de uitdaging aan om ‘de opera die Bach nooit schreef’ te maken. Met succes: de opera werd zelfs uitgenodigd voor het Bachfest Leipzig. 

 • Pink Floyd Project

  Return to The Dark Side Of The Moon
  do 29 feb ’24

  Na zijn bekroonde show The Wall 40 Years neemt Pink Floyd Project je nu mee naar 1973. Het jaar waarin Pink Floyd transformeert van underground band naar wereld act. Een spectaculaire reis terug in de tijd.


 • James Oesi & Djuwa Mroivili

  za 2 mrt ’24

  James Oesi en Djuwa Mroivili brengen een bijzonder programma met composities van Dvořák, Brahms en Gershwin, maar ook werk van componisten Samuel Coleridge-Taylor en Florence Price. Beide van grote invloed op hun tijdgenoten, maar winnen nu pas aan bekendheid.

 • Conny Janssen Danst

  ZIEL
  wo 6 mrt ’24

  Op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoetingen. Wat houdt ons tegen het leven te omarmen en de restricties die we onszelf en elkaar opleggen te doorbreken?

 • Her Majesty

  San Francisco City Trip
  do 7 mrt ’24

  Her Majesty reist in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Verwacht een avond vol nostalgische muziek en projecties.

 • Amsterdam Sinfonietta & Fazil Say

  Mozart à la Say
  za 9 mrt ’24

  Internationaal gerenommeerd pianist en componist Fazıl Say en Amsterdam Sinfonietta brengen het programma Mozart à la Say. De drie delen uit Mozarts Serenata Notturna en Fantasia, en pianowerken van Say vormen zich samen tot een Mozart-Say Suite.

 • Nick Schilder

  The Singer Songwriter Show
  vr 15 mrt ’24

  Tijdens zijn allereerste solotour The Singer Songwriter Show gaat Nick terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelende mooie muziek van de grote singer songwriters.

 • Introdans

  SPRING
  vr 22 mrt ’24
  -
  za 11 mei ’24

  Om de lente én het leven te vieren, presenteert Introdans SPRING, een programma dat zich concentreert rond het werk van Mauro Bigonzetti. De uitbundige dans neemt je feestelijk mee het voorjaar in!

 • Georgia Burashko

  Dutch Classical Talent
  zo 24 mrt ’24

  In dit concert bezingt mezzosopraan Georgia Burashko grote levensthema’s: kindertijd, liefde, hartzeer en eeuwigheid. Haar bloemlezing reikt van Engelstalige liederen uit de Elizabethaanse renaissance tot aan werken van Karmit Fadael en Dolly Parton.

 • EXIT

  Circumstances | Piet van Dycke
  zo 24 mrt ’24

  EXIT is een spannende, indrukwekkende en fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partner-acrobatiek en balansbord samenvloeien. 

 • NDT 2

  The beauty of it all
  za 30 mrt ’24

  The beauty of it all slaat de ultieme balans tussen het eren van de nalatenschap van Nederlands Dans Theater (NDT) en zijn rijke repertoire, en het creëren van ruimte voor nieuwe artistieke stemmen die het gezelschap van verrassende perspectieven voorzien.

   

 • Stile Antico

  Muziek voor de Passietijd
  za 30 mrt ’24

  De briljante vocalisten van Stile Antico nemen je mee op een muzikale geschiedenisles door de week naar Pasen. Een schitterend alternatief voor de Matthäus-Passion. Bij dit concert is ook een inleiding over de muziektraditie rondom Pasen, toen en nu.

van 5