Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging

Al 5 jaar staat onze jonge keukenbrigade onder leiding van chefkok Bram Kanters voor je klaar in Restaurant De Vereeniging. De keuken wordt gekenmerkt door een elegante stijl van 'fine dining' met producten van Hollandse bodem. Alle chutneys, alle ijs en alle sauzen worden huisgemaakt. Maar ook de patisserie en de geweckte groenten komen uit de eigen Nijmeegse keuken.

Weekendbox - take away

Maak je weekend extra bijzonder en bestel onze weekendbox voor een heerlijk diner thuis! Bekijk het hier!

Chefkok Bram Kanters heeft een voorliefde voor koken met groentes uit het seizoen. Hij maakt elke 4 weken een nieuw groentemenu met in de hoofdrol de groentes uit dat seizoen.

Openingstijden

In verband met de nieuwe maatregelen is ons restaurant gesloten.

Duurzaam

Wij koken met duurzame producten! Wist je dat:

  • Oregional ons Vers van dichtbij levert? zo komen onze groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas en eieren zonder onnodige toevoegingen direct van boeren en telers uit de regio
  • Bodemzicht er mede voor zorgt dat we klimaatpositief eten? Deze boerderij uit Malden ​levert gezonde, regeneratieve groenten! Heerlijk, onbespoten voedsel, waarmee we CO2 afvangen en de biodiversiteit vergroten.
  • De Versfabriek uit Nijmegen zorgt voor onze heerlijke lokale paddestoelen
  • Bakkercafé Brood op de Plank uit Nijmegen ons biologisch brood bakt?
  • De forellen in een van onze gerechten in forellenvijver 't Smallert de tijd en ruimte krijgen om te groeien in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein.