Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging
Al 4 jaar staat onze jonge keukenbrigade onder leiding van chefkok Bram Kanters voor je klaar in Restaurant De Vereeniging. De keuken wordt gekenmerkt door een elegante stijl van 'fine dining' met producten van Hollandse bodem. Alle chutneys, alle ijs en alle sauzen worden huisgemaakt. Maar ook de patisserie en de geweckte groenten komen uit de eigen Nijmeegse keuken.
Hopelijk tot binnenkort!
Premier Rutte was glashelder op 13 oktober; nieuwe en strengere maatregelen zijn nodig om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Wij zijn daarom voorlopig gesloten.
Blijf gezond en hopelijk tot binnenkort!
Wél hebben we heerlijke afhaalmenu's, alleen nog maar op te warmen thuis. Het 'lekkere-dagen-voor-kerst-menu bekijk je hier.
Wij koken met duurzame producten! Wist je dat:
- Oregional ons Vers van dichtbij levert? zo komen onze groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas en eieren zonder onnodige toevoegingen direct van boeren en telers uit de regio
- Bodemzicht er mede voor zorgt dat we klimaatpositief eten? Deze boerderij uit Malden levert gezonde, regeneratieve groenten! Heerlijk, onbespoten voedsel, waarmee we CO2 afvangen en de biodiversiteit vergroten.
- De Versfabriek uit Nijmegen zorgt voor onze heerlijke lokale paddestoelen
- Bakkercafé Brood op de Plank uit Nijmegen ons biologisch brood bakt?
- De forellen in een van onze gerechten in forellenvijver 't Smallert de tijd en ruimte krijgen om te groeien in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein.