Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging

Al 5 jaar staat onze jonge keukenbrigade onder leiding van chefkok Bram Kanters voor je klaar in Restaurant De Vereeniging. De keuken wordt gekenmerkt door een elegante stijl van 'fine dining' met producten van Hollandse bodem. Alle chutneys, alle ijs en alle sauzen worden huisgemaakt. Maar ook de patisserie en de geweckte groenten komen uit de eigen Nijmeegse keuken.

Chefkok Bram Kanters heeft een voorliefde voor koken met groentes uit het seizoen. Hij maakt elke 4 weken een nieuw groentemenu met in de hoofdrol de groentes uit dat seizoen.

Openingstijden

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur. De keuken is van 12.00 - 20.30 uur geopend. Bezoek je een voorstelling of concert op een maandag of dinsdag? In sommige gevallen is het restaurant dan ook geopend. Onderstaand het overzicht voor aankomende maanden.

Bekijk onze menukaarten hier.

Overzicht aangepaste openingstijden 

ma 03-04 geopend vanaf 12.00 uur
zo 09-04 gesloten
ma 17-04 gesloten
di 18-04 open vanaf 16.00 uur
ma 24-04 open vanaf 16.00 uur
do 27-04 gesloten
di 16-05 open vanaf 16.00 uur
do 18-05 gesloten
ma 29-05 open vanaf 16.00 uur

Reserveren

Wil je graag reserveren? Dat kan via deze pagina.

Duurzaam

Wij koken met duurzame producten! Wist je dat:

  • Oregional ons Vers van dichtbij levert? zo komen onze groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas en eieren zonder onnodige toevoegingen direct van boeren en telers uit de regio
  • Bodemzicht er mede voor zorgt dat we klimaatpositief eten? Deze boerderij uit Malden ​levert gezonde, regeneratieve groenten! Heerlijk, onbespoten voedsel, waarmee we CO2 afvangen en de biodiversiteit vergroten.
  • De Versfabriek uit Nijmegen zorgt voor onze heerlijke lokale paddestoelen
  • Bakkercafé Brood op de Plank uit Nijmegen ons biologisch brood bakt?