Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging
Al 8 jaar staat onze jonge keukenbrigade onder leiding van chefkok Bram Kanters voor je klaar in Restaurant De Vereeniging. De keuken wordt gekenmerkt door een elegante stijl van 'fine dining' met producten van Hollandse bodem. Alle chutneys, alle ijs en alle sauzen worden huisgemaakt. Maar ook de patisserie en de geweckte groenten komen uit de eigen Nijmeegse keuken.
Openingstijden
Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. De keuken is van 11:30 - 20.30 uur geopend. Bezoek je een voorstelling of concert op een maandag of dinsdag? In sommige gevallen is het restaurant dan ook geopend. Onderstaand het overzicht voor aankomende maanden.
Bekijk onze menukaarten hier.
Overzicht aangepaste openingstijden
ma | 29-05 | open vanaf 16:00 uur |
di | 30-05 | gesloten |
di | 06-06 | open vanaf 16.00 uur |
ma | 10-07 | gesloten |
di | 11-07 | gesloten |
woe | 12-07 | open vanaf 16.00 uur (alleen Chefsmenu) |
do | 13-07 | gesloten |
vrij | 14-07 | gelsoten |
Reserveren
Wil je graag reserveren? Dat kan via deze pagina.
Duurzaam
Wij koken met duurzame producten! Wist je dat:
- Oregional ons Vers van dichtbij levert? zo komen onze groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas en eieren zonder onnodige toevoegingen direct van boeren en telers uit de regio
- Bodemzicht er mede voor zorgt dat we klimaatpositief eten? Deze boerderij uit Malden levert gezonde, regeneratieve groenten! Heerlijk, onbespoten voedsel, waarmee we CO2 afvangen en de biodiversiteit vergroten.
- De Versfabriek uit Nijmegen zorgt voor onze heerlijke lokale paddestoelen
- Bakkercafé Brood op de Plank uit Nijmegen ons biologisch brood bakt?