proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging

restaurant

Heerlijk eten en drinken op een prachtige locatie aan het Keizer Karelplein. Ons team van Restaurant De Vereeniging staat voor je klaar voor lunch, diner en borrel. Mooi weer? Dan is ons grote terras in de tuin geopend met uitzicht op het beroemdste plein van Nijmegen. Gastvrijheid en smaakbeleving dat is waar het voor ons om draait.

Chefkok Bram Kanters heeft een voorliefde voor koken met groentes uit het seizoen. Hij maakt elke 4 weken een nieuw groentemenu met in de hoofdrol de groentes uit dat seizoen.

cuisine

Prachtig én lekker. Bij Restaurant de Vereeniging tref je de klassieke Franse keuken gegoten in een moderne kookstijl. Elegant, huisgemaakt en veelal producten van lokale leveranciers. Dat is waar we voor staan. Chef-kok Bram Kanters en zijn keukenteam zijn continu op zoek naar nieuwe gerechten en smaakcombinaties. De passie voor lekker eten proef je! Het gebruik van speciale bereidingstechnieken zorgen voor een verrassend en gedurfd smakenpallet met her en der invloeden vanuit het Oosten. Kom je binnenkort proeven? 

lunch en diner

Op onze gevarieerde lunch- en dinerkaart vind je herkenbare gerechten met producten uit het seizoen. Er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch.

Klik hier voor onze lunchkaart.
Klik hier voor onze dinerkaart.

chef’s menu

Voor het maandelijks wisselende Chef’s menu worden creativiteit en smaakbeleving omgezet naar een toegankelijk driegangenmenu met eigentijdse gerechten. Het menu is zowel met vis/vlees of geheel vegetarisch te krijgen.

Klik hier voor ons huidige Chef’s menu

openingstijden

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. De keuken is van 11.30 - 20.30 uur geopend.

Bezoek je een voorstelling of concert bij Stadsschouwburg of De Vereeniging op een maandag of dinsdag? In sommige gevallen is Restaurant De Vereeniging dan ook geopend. Onderstaand het overzicht voor aankomende maanden.

aangepaste openingstijden

di 19 december extra geopend
zo 24 december t/m do 4 januari gesloten
woe 27 december  extra geopend (uitsluitend lunch)


reserveren

Klik hier om een reservering te maken.