Rondleidingen

Wil je een uniek kijkje nemen achter de schermen en ervaren hoe het is om op het podium te staan? Of wil je alle ins en outs weten over de architectuur en zien waar de artiesten verblijven? Neem dan deel aan een rondleiding.

Reguliere rondleidingen

Concertgebouw De Vereeniging is vernieuwd na een grote renovatie. Stadsschouwburg Nijmegen vierde in 2021 haar 60e verjaardag. Ben je benieuwd naar de concertzaal in Concertgebouw De Vereeniging, de (VIP)kleedkamers en indoor loading dock? Of wil je de orkestbak in de Stadsschouwburg zien en het podium met de trekkenwand? Neem een kijkje achter de schermen en neem deel aan een rondleiding. Voor meer info of het aanvragen van een rondleiding: stuur een mail aan rondleiding@stadsschouwburgendevereeniging.nl

Binnenkort is er weer een reguliere rondleiding in De Vereeniging. 

zondag 3 juli: 11.00-12.30 uur

Er kunnen maximaal 25 personen meedoen en deelname kost € 5,-. Klik hier om je ticket te bestellen.

Virtueel kijkje achter de schermen

Wil je wel alvast een indruk krijgen hoe mooi het is geworden achter de schermen in het concertgebouw, bekijk dan onderstaand filmpje voor een impressie. Onze vaste rondleiders Marjanne, Lous, René, Willemien en Marcel nemen je mee langs de publieksruimtes en backstage.

foto: Lizet Pennings   video: Sascha Echternach