be my guest: ontmoeten en gezelligheid

Voor theater- en concertliefhebbers die geen mensen in de omgeving hebben om samen een voorstelling mee te bezoeken is er het initiatief be my guest. Schuif aan bij de gesprekstafel, ontmoet anderen en praat gezellig na over de voorstelling of het concert dat je bezoekt. 

Dit seizoen selecteren we een aantal mooie voorstellingen en concerten waarbij je als bezoeker kunt aanschuiven aan de lange gesprekstafel. Een van onze collega's ontvangt je één uur voor aanvang voor een kop koffie en dan maak je kennis met anderen die ook alleen naar deze voorstelling gaan. In de (eventuele) pauze en na afloop is er tijd om met elkaar na te praten over wat je hebt gezien. Zo ga je samen-alleen op stap!

Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij be my guest wordt georganiseerd. Vanaf een uur voor aanvang staat de koffie klaar bij de lange gesprekstafel. In de Stadsschouwburg vind je deze op de 1e verdieping, en in De Vereeniging in het restaurant. Je hoeft je niet vooraf op te geven en deelname aan be my guest is gratis.

dit zijn de be my guest-voorstellingen:

van 2