organisatie

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging zijn de grootste podia van Nijmegen in het hartje van de stad. Jaarlijks programmeren wij ruim 250 voorstellingen en concerten. Daarnaast vinden er tientallen zakelijke evenementen plaats, zoals congressen. Wij houden van goed theater en willen dat aan zoveel mogelijk mensen laten zien.

-Verhalen voor iedereen- 

In verhalen herkennen we ons. Verhalen komen direct voort uit de maatschappij zelf en zijn een vanzelfsprekend onderdeel van het leven. Mensen zingen, spelen, vertolken en dansen verhalen al zolang ze bestaan.

Op onze podia aan het Keizer Karelplein worden verhalen verteld. Ze dragen bij aan reflectie en ontspanning, geven richting, bieden verdieping en zijn zuurstof voor een levendige en bruisende stad.

Als ontmoetingsplek verhogen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging het welzijn van alle inwoners van Nijmegen.

Meer lezen over onze ambitie 2018-2022

Ons jaarverslag 2023 is ook beschikbaar.

Raad van Toezicht

Stichting Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is ingericht volgens het Raad van Toezicht Model. Het bestuurlijke proces is in handen van directeur-bestuurder Eva Middelhoff, het toezicht wordt uitgevoerd door de Raad van Toezicht. Samenstelling Raad van Toezicht: