Vier De Vereeniging! - feestelijke housewarming op za 30 november

Na een jarenlange renovatie is De Vereeniging nu klaar voor de toekomst. Wij kunnen niet wachten om het u te laten zien! Met een feestelijk en gratis programma op zaterdag 30 november nodigen wij alle Nijmegenaren uit voor een kijkje in het vernieuwde pand.

Het middagprogramma is te bezoeken zonder ticket. Voor het avondconcert door het Nederlands Blazers Ensemble kunnen tickets worden gereserveerd.

Tijdens de laatste fase van de renovatie (vanaf 2017) werden onder andere een geheel nieuwe backstage en artiestenfoyer gerealiseerd. De trappentoren, kleine zaal, diverse foyers en de sociëteitskamer kregen een flinke opknapbeurt.

PROGRAMMA

muzikale ontdekkingstocht
Tussen 14.00-17.00 uur kunt u een muzikale ontdekkingstocht maken, dwars door het pand langs de verbouwde foyers, zalen, kleedkamers en artiestenfoyer. Medewerkers staan klaar om meer over het gebouw en de renovatie te vertellen. Ook vinden er demonstraties plaats van theaterlicht, is er live muziek en zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Architect Job Roos geeft om 16.00 uur een lezing over de renovatie.
openingsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble mét ticket
Het avondprogramma start om 19.45 uur in de foyer met een officiële openingshandeling. Aansluitend brengt het Nederlands Blazers Ensemble in de concertzaal een ode aan het kunstenaarschap van Charlie Chaplin, de grootste komiek aller tijden. ‘The Unknown Chaplin’ is een bruisend concert mét filmfragmenten. Na afloop proosten we samen en is er een afterparty met live muziek. Na het concert is er gelegenheid om de verbouwde ruimtes te bezoeken.
 

Voor het concert van het Nederlands Blazers Ensemble is een (gratis) ticket verplicht. Lees meer over The Unknown Chaplin en reserveer tickets.  Wacht niet te lang: VOL=VOL.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie