onze zalen en vele mogelijkheden

Op zoek naar een theatrale en sfeervolle locatie voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze twee gebouwen aan het Keizer Karelplein liggen op een mooie locatie en hebben een unieke sfeer. Klik hieronder op één van de zalen voor foto's en meer informatie. Hopelijk zien we jou terug in een van onze gebouwen.

Groots van sfeer met een uniek karakter en met een warm onthaal van jou en je gasten. Dit is het toneel voor jouw evenement of congres!

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor een vergadering, voorstelling, receptie of congres in een eigenzinnige setting. 

Groots van sfeer met een uniek karakter, voor een warm onthaal van jou en je gasten. Of de bijeenkomst 10 of 2200 gasten telt, je bent van harte welkom in Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Je kan bij ons onder andere terecht voor een (kerst)-borrel, congres, bedrijfsfeest, bruiloft of uitvaart.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Samen met ons naar alle mogelijkheden kijken? Bel (024-3608135), mail of vul het contactformulier in van onze afdeling Evenementen en Verhuur. 

bel ons

mail ons

informatie aanvragen