Onze zalen en de vele mogelijkheden

Op zoek naar een theatrale en sfeervolle locatie voor uw evemenent? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze twee gebouwen aan het Keizer Karelplein liggen op een mooie locatie en hebben een unieke sfeer. Klik hieronder op één van de zalen voor foto's en meer informatie. Hopelijk zien wij u terug in een van onze gebouwen.

Annazaal Concertzaal Grand Cafe Restaurant
Keizer Karelfoyer Kleine Zaal Leeuwenzaal
Societeitskamer Theatercafe Theaterzaal

Groots van sfeer met een uniek karakter en met een warm onthaal van u en uw gasten

Het toneel voor uw evenement of congres!

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres in een eigenzinnige setting. 

Groots van sfeer met een uniek karakter, voor een warm onthaal van u en uw gasten. Of uw bijeenkomst 10 of 2200 gasten telt, u bent van harte welkom in Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. U kan bij ons onder andere terecht voor een (kerst)-borrel, congres, bedrijfsfeest, bruiloft of uitvaart.

Samen met ons naar alle mogelijkheden kijken? Bel (024-3608135) of mail onze afdeling Evenementen en Verhuur. 


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie