Route

Parkeren

Zowel Stadsschouwburg Nijmegen als Concertgebouw De Vereeniging liggen in een gebied waar betaald parkeren van toepassing is. Wij adviseren je hiermee rekening te houden.

parkeerterrein De Vereeniging en laadpalen

Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats. Sinds april staan er drie laadpalen met in totaal zes laadpunten op dit parkeerterrein. Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is een samenwerking aangegaan met 50five Group, specialist op het gebied van verduurzaming. 

parkeerplaatsen elders
Je kunt ook parkeren in de Keizer Karel parkeergarage (Van Schaeck Mathonsingel) Klik hier voor meer informatie.

De dichtstbijzijnde bewaakte (gratis) fietsenstalling ligt aan de Bisschop Hamerstraat. Klik hier voor meer info.

Bereikbaarheid

Stadsschouwburg Nijmegen ligt op loopafstand van station Nijmegen aan het Keizer Karelplein.

Adres
Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32h
6511NH Nijmegen

Vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Arnhem. Vanaf de A12 neem je de afslag A50 richting Nijmegen. Vervolgens neem je de afslag richting Nijmegen - Noord (A15) en verlaat je de A50. Volg de A15 en neem dan de afslag A325 richting Nijmegen. Blijf deze volgen tot aan een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de ventweg op te rijden en sla rechtsaf voor het parkeerterrein.

Vanuit Arnhem
Volg de A325 Arnhem-Nijmegen. Je komt over de Waalbrug Nijmegen binnen en volgt de doorgaande weg. Aan het einde van deze weg kom je op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

Vanuit ’s Hertogenbosch
Volg de A59 en neemt de afslag Wijchen/Nijmegen (A326). Nijmegen binnengekomen volg je de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg kom je op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen de Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

Vanuit Venlo
Volg de A73 richting Nijmegen. Neem de afslag Nijmegen en volg de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg kom je op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.