foto: Ferdy Damman

The Analogues

The White Album
za 12 okt ’24 20:00
za 12 okt ’24
20:00
  • za 12 okt ’24
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • inclusief drankje en servicekosten

The White Album is het meest diverse en eclectische album van The Beatles. The Analogues spelen het integraal, met blazers en strijkers en met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten. 

Beatles-connaisseurs beschouwen The White Album als het meest eigenwijze dat The Beatles tijdens de studio-jaren hebben gemaakt. Enerzijds ging de band na een fase van wilde experimenten en complexe arrangementen weer terug naar de basis, en het album laat horen dat The Beatles niet alleen muzikaal vernieuwend waren, maar ook gewoon een steengoede rock ’n’ roll band. Anderzijds zorgden persoonlijke strubbelingen ervoor dat er veel ‘eenmansprojecten’ op de plaat staan, en achteraf kunnen we zeggen: gelukkig maar.

The White Album door The Analogues kreeg lovende recensies in binnen- en buitenland, en was het hoogtepunt van de International Beatles Week in Liverpool.

Deze show is onderdeel van One and One and One is Three, een trilogie waarbij het publiek het complete oeuvre uit de studio-jaren van The Beatles nog één keer in zijn volledige omvang en rijkdom kan ervaren!