foto: William Rutten

Bee Gees Forever

You should be dancing
za 15 mrt ’25 20:15
za 15 mrt ’25
20:15
  • za 15 mrt ’25
    20:15
    De Vereeniging Grote Zaal
  • inclusief drankje en servicekosten

Battle of the bands-winnaar Bee Gees Forever blaast de muziek van de legendarische gebroeders Gibb weer nieuw leven in. Een avond vol swingende hits waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan ‘The Tribute - Battle of the Bands’ én….ze zijn dé winnaar geworden!!

Met in de finale 3 maal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen! En dan nu trekken ze meteen al de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd!  

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70!

Onderdeel van