Worden wij Vrienden?

Word Vriend met Stadsschouwburg en De Vereeniging!
Al vanaf €40,- per jaar zijn wij vrienden en helpt u mee om bijzondere projecten mogelijk te maken. Met uw steun kunnen wij bijvoorbeeld educatieve workshops ontwikkelen en lokaal theatertalent een podium bieden.

Voor onze vrienden organiseren wij gedurende het seizoen een aantal leuke en smakelijke extra's. Lees er over op deze pagina. Ook aanmelden kan makkelijk via onderstaande link en formulier!

Vriendschap met Stadsschouwburg en De Vereeniging betekent

  • Blijf op de hoogte van het vriendennieuws (per mail)
  • Bestel kaarten met voorrang bij de voorverkoop
  • Ontvang de seizoensbrochure (per post)
  • Bezoek 4 gratis exclusieve vriendenevenementen per seizoen

Vriend worden kan op elk moment. Eerder bestellen is afhankelijk van het moment van Vriend worden.

Ja, ik word vriend!

  • Dit kan voor € 40,- per jaar.
  • Voor € 70,- per jaar krijgt u alle vriendenvoordelen voor 2 personen!
  • Wilt u meer bijdragen? Dit kan fiscaal ook aantrekkelijk zijn. Graag bespreken wij persoonlijk met u de mogelijkheden. 

Meld u via dit formulier aan.

De spelregels

Uw bijdrage en de bijbehorende voordelen gelden voor een seizoen, van 1 mei tot 1 mei. Wij blijven vrienden totdat u opzegt; dit kan elk jaar voor 1 april. We herinneren u er jaarlijks aan dat u uw lidmaatschap kunt stopzetten. Wilt u uw lidmaatschap beëindigen dan is een e-mail naar vriend@stadsschouwburgendevereeniging.nl voldoende.


 

Doneren

Heeft u geen interesse om vrienden te worden, maar wilt u wel Stadsschouwburg en De Vereeniging steunen? Dan kunt u ook donateur worden met een éénmalige of structurele donatie. U kunt eenmalig doneren bij het kopen van theater- en concertkaarten. Wilt u structureel doneren neem dan contact op met geef@stadsschouwburgendevereeniging.nl

Fiscaal aantrekkelijk

Een eenmalige of structurele gift is voor u fiscaal aantrekke­lijk omdat wij een ANBI Cultuur-status hebben. Een eenmalige gift en een periodieke gift verdeeld over minimaal vijf jaar, zijn geheel of gedeeltelijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De Rijksoverheid wil giften aan cultuur hiermee stimuleren.

Neem voor meer informatie contact op via emailadres geef@stadsschouwburgendevereeniging.nl. Wij sturen u graag informatie over de fiscale mogelijkheden betreffende donaties en legaten.

Liefhebbers en Vrienden van De Vereeniging zijn vanaf nu vrienden van Stadsschouwburg en De Vereeniging

Vanaf 2019 zijn de Liefhebbers en Vrienden van De Vereeniging geïntegreerd in een en hetzelfde programma, zoals u hierboven heeft kunnen lezen.

De Vrienden van De Vereeniging hebben de afgelopen jaren veel verbeteringen aan het concertgebouw geïnitieerd of financieel ondersteund en zijn nauw betrokken bij de renovatie van De Vereeniging. Meer informatie op: www.vriendenvereeniging.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie