foto: Jimmy Israel

Vacature leidinggevende Horeca (x/v/m)

 

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is op zoek naar een

leidinggevende horeca (x/v/m)

(24 - 36 uur per week)

over onze organisatie
Aan het Keizer Karelplein staat een prachtige monumentale Stadsschouwburg als podium van de stad. Daartegenover staat één van de iconen van Nijmegen, De Vereeniging, een concertzaal met internationale allure en uitstraling en een rijke historie van meer dan 100 jaar. De Stadsschouwburg behoort tot de grotere theaters in Nederland. Voorzien van een groot podium met bijbehorende faciliteiten is het gebouw geschikt voor veel activiteiten. De verschillende ruimtes zijn multifunctioneel op het gebied van (voorstellingen)horeca, feesten en partijen, zakelijke events en meer. Restaurant De Vereeniging is gehuisvest in het concertgebouw.

functie
Stadsschouwburg en De Vereeniging zoekt, per 1 september, een Medewerker Horeca. Dat betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor het functioneren van de horeca-afdeling en het verlenen van een optimale dienstverlening aan gasten. Je geeft instructies aan collega horecamedewerkers en voert voorbereidende werkzaamheden uit. Daarnaast werk je mee tijdens voorstellingen, evenementen en eventueel het restaurant. Kassadministratie en ondersteunende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld planning horen ook bij deze uitdagende functie.

wie ben jij?
Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers. Het is belangrijk dat je representatief, gastvrij en vriendelijk bent. Wij verwachten verder dat je ervaring hebt in een instructie- of leidinggevende rol binnen de horeca. Of ben jij een geboren leider? Kom je dan eens voorstellen tijdens een kop koffie!

wat bieden wij jou?
Door de hoge kwaliteit van onze medewerkers staat werkervaring bij Stadsschouwburg en 
De Vereeniging hoog aangeschreven. Kwaliteit leveren kan alleen als de sfeer binnen het team goed is. Samen plezier hebben in je werk en op de werkvloer is daarom erg belangrijk. We proberen er alles aan te doen om een fijne werksfeer te creëren. 

Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de CAO Nederlandse Podia. De functie is ingedeeld in salarisschaal 4. In de CAO Nederlandse Podia heet deze functie Medewerker Horeca. Voor meer informatie kijk op www.caonederlandsepodia.nl. In eerste instantie gaat het om een contract voor 1 jaar. 

hoe kun je reageren?
Heb je interesse, solliciteer dan naar bovenstaande functie. Stuur een mail met CV en motivatiebrief naar vacatures@stadsschouwburgendevereeniging.nl. Voor meer informatie kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, herkomst, cultuur, leeftijd, gender, seksuele geaardheid, geloof) is onze ambitie met prioriteit. We streven naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.