foto: Mark Engelen

n00b speelt n00b

n00b
ma 6 nov ’23 20:00 - 21:20
ma 6 nov ’23
20:00 - 21:20
  • ma 6 nov ’23
    20:00 - 21:20
    Stadsschouwburg Theaterzaal

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders van de AHK, voor het meest veelbelovende talent. Ook wonnen ze dat jaar (2021) het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst.

 

Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. 

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip. 

In de pers

-"IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars" - NRC ★★★★ 

 

Laura Bakker en Isabelle Kafando zijn in ‘N00b speelt N00b’ een extreem genietbare energiebom

De Volkskrant ★★★★★

Credits

Uitvoering & tekst Laura Bakker en Isabelle Kafando
Regie Peter van de Witte
Producent More Theater Producties