foto: René van der Voorden

Nights on Broadway

Night Fever: A Tribute To The Bee Gees
vr 12 jan ’24 20:15 - 22:55
vr 12 jan ’24
20:15 - 22:55
  • vr 12 jan ’24
    20:15 - 22:55
    Pauze 21:15
    De Vereeniging Grote Zaal - sta-concert

Met een nieuwe concerttour brengt Night Fever een eerbetoon aan de legendarische broers Gibb. Bereid je voor op een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en een formatie van 8 topmuzikanten. Groots, indrukwekkend en alleen in de grootste zalen van ons land te zien. De vernieuwde Nights on Broadway show staat als een huis. 

In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook met de zo geliefde sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ bestormden Barry, Maurice en Robin keer op keer de hitlijsten. 

Night Fever zet al jaren de theaters op z’n kop met hun live uitvoering van het Bee Gees repertoire. De succesvolle Duitse formatie reproduceert het geluid van de broers Gibb tot in perfectie en de show is een must-see voor iedere Bee Gees liefhebber. 

Let op!
Het optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging. Het is een sta-concert met beperkte zitplaatsen. Deze zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden.