foto: Anne van Zantwijk

René van Meurs

2636 (reprise)
do 14 sep ’23 20:00 - 21:30
do 14 sep ’23
20:00 - 21:30
  • do 14 sep ’23
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal

René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase! Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen. Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop.

In de pers

"Een persoonlijke voorstelling in de vijfde versnelling, met veel goede grappen en herkenbare observaties" - Scènes ★★★★
“Duizelingwekkend tempo. Ontwapenend, ontroerend en oprecht.” - Algemeen Dagblad ★★★★

Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek.

De Volkskrant ★★★★

Credits

Regie Laurens Krispijn de Boer