Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes
zo 4 feb ’24 20:00 - 21:45
zo 4 feb ’24
20:00 - 21:45

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

  • Let op: voor deze voorstelling verkopen we extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Lees daarom de informatie hieronder goed door.

Let op: voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dat betekent dat je na jouw aankoop niet direct je tickets ontvangt. De scanbare toegangscode verschijnt pas twee uur voor aanvang op je ticket in de Ticketmatic App.

Per persoon morgen er max. 4 tickets besteld worden. 

Heb jij, of iemand binnen jouw gezelschap, geen smartphone? Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar legitimatiebewijs afhalen bij de kassa. 

LET OP: e-mails die je ontvangt zijn NIET je toegangsbewijs. Lees hier meer over de Ticketmatic App.

In de pers

''Ronald Goedemondt toont in Met knielende knikjes zijn meesterschap als komiek'' - De Volkskrant ★★★★
''Ronald Goedemondt klimt weer op zijn troon als koning van het vermaak'' - Het Parool
''Ronald Goedemondt goed als vanouds'' - De Telegraaf

Goedemondt verrast in een magistraal Met knielende knikjes

NRC ★★★★★

Credits

Spel en tekst Ronald Goedemondt
Regie Martijn Bouwman