Disney Winnie de Poeh De Musical (0 - 99+)

Theater Terra
vr 3 mei ’24 19:00 - 20:00
vr 3 mei ’24
19:00 - 20:00

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh… en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking.

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney.

Na het succes van Disney Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties deze nieuwe familiemusical nu voor het eerst naar Nederland, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en oh, Teigetje ook

In de lieve musical ‘Winnie de Poeh’ is het poppenspel de attractie

De Volkskrant ★★★

Credits

Spel Wesley de Ridder, Sjors Arts, Pepijn Schwartz, Robin Ketelaers, Lisa Drinkwater en 
Laurens Vink
Originele liedjes Richard M. Sherman en Robert B. Sherman
Muziek en aanvullende liedteksten Nate Edmondson
Ontwikkeling en regie Jonathan Rockefeller
Ontwikkeling poppen Matthew Lish

Morssinkhof Terra Theaterproducties / Theater Terra In samenwerking met Rockefeller Productions en Disney Theatrical Group