Theaterworkshops Kinderboekenweek 2023 (4+ & 7+)

blikvanger
zo 15 okt ’23
zo 15 okt ’23

Hoe is het bij jou thuis? Hoe ziet je huis eruit? Wie wonen er? En fantaseer je wel eens dat jouw huis geheime kamers heeft? Of dat de buurvrouw een piraat is? Het thema van Kinderboekenweek 2023 is 'Bij mij thuis'. De Toneeltuin verzorgt 2 vrolijke drama-workshops rondom dit thema tijdens het Nijmeegs Kinderboekenfeest in De Lindenberg.

Marieken en Marjolein van De Toneeltuin

Samen met de kinderen gaan we op ontdekkingstocht. We nemen de kinderen mee op een avontuurlijke reis door hun eigen verbeelding. Is jouw kind dol op spelen, fantaseren en inleven in verschillende rollen? Schrijf ze in voor deze vrolijke workshops!

workshop 4+: 15:15 - 16:00

Met de jongste kinderen van 4 t/m 6 verbeelden we ons droomhuis. Hoe ziet dat er uit? Waarvan is het gemaakt? Wat staat er in? Heeft het een gezellige woonkamer… of misschien een geheime zolderkamer?

workshop 7+: 13:30 - 14:15

Wie wonen er in de straat? Met de oudere kinderen van 7 t/m 10, verzinnen we verschillende personages. Een avontuurlijke ontdekkingsreiziger, een nieuwsgierige professor of een maf huisdier? En wat gebeurt er in de straat?

de Toneeltuin

Marjolein en Marieken van De Toneeltuin begeleiden de workshops. Beide geven ze al meer dan 10 jaar drama-les aan kinderen van Basisschoolleeftijd. Humor, spelplezier en veiligheid staan voorop. Meer weten? Kijk op www.toneeltuin.nl

Onderdeel van