Say: Never Give Up!

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel
zo 3 nov ’24 14:15
zo 3 nov ’24
14:15
  • zo 3 nov ’24
    14:15
    De Vereeniging Grote Zaal
  • inclusief drankje en servicekosten

Cellovedette Maximilian Hornung speelt Never Give Up, het aangrijpende celloconcert van de bekende Turkse componist Fazil Say. Een vlammende oproep om je tegen alle geweld te verzetten. Daarnaast dirigeert Karel Deseure twee symfonieën: de klassieke Eerste van Prokofjev en de Zevende symfonie van Dvorák, vol mooie melodieën en sterke emoties. 

Het schitterende geluid van de cello heeft een grote schare fans. Zoveel dat elke twee jaar in Amsterdam de Cello Biënnale wordt georganiseerd om dit schitterende instrument extra in het zonnetje te zetten. Phion is dit seizoen één van de muzikale partners en neemt het mooiste concert uit het Muziekgebouw aan ‘t IJ mee naar Arnhem en Nijmegen.  

inleiding

Voorafgaand aan het concert is er om 13.15 uur een inleiding. De inleiding is gratis toegankelijk mét ticket. Reserveer deze samen met je ticket voor het concert in het verkoopproces.

Heb je al tickets en ben je verhinderd? Laat het ons s.v.p. weten via een mail aan kassa@sedv.nl. Dan kunnen andere belangstellenden de inleiding bijwonen.

Programma

Prokofiev Symfonie nr. 1
Say Never Give Up
--pauze--
Dvorak Symfonie nr. 7

Uitvoerenden

Karel Deseure dirigent
Max Hornung cello