Recycle Song Project

Workshop Kindermuziekweek (8 - 12 jaar)
blikvanger
za 6 apr ’24 13:00 - 17:00
za 6 apr ’24
13:00 - 17:00
  • za 6 apr ’24
    13:00 - 17:00
    De Vereeniging Artiestenfoyer links

In deze workshop maken kinderen samen beats en songs met en over afvalmaterialen en duurzaamheid. 

Als er één thema actueler is dan ooit voor de huidige jonge generatie, dan is het wel duurzaamheid. Scholieren protesteren wereldwijd massaal voor het klimaat tijdens klimaatmarsen, de Nederlandse tiener Boyan Slat ruimt met zijn project ‘The Ocean Cleanup’ de plastic soep op in de oceanen. En ook is de ecologische voetafdruk tegenwoordig voor velen een maatstaf in hun lifestyle.

Het Recycle Song Project leert kinderen op een creatieve manier bewust te worden van duurzaamheid, afval en recycling. Tijdens de workshop maken de kinderen zelf beats met afvalmaterialen. Met de opgenomen beats schrijven en zingen de kids vervolgens songs over duurzaamheid. De workshop (voor kinderen van 8 tot 12 jaar) wordt gegeven door maX Music.

pay what you can

Voor deze workshop kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw huidige financiële situatie past. Krap bij kas? Kies dan voor het lagere tarief. Kun je een hogere ticketprijs betalen? Kies dan voor het hogere tarief. Daarmee maak je het mogelijk dat anderen wat minder kunnen betalen.

Onderdeel van