foto: Daan Colijn & Thijs Meuwese

Beth & Flo

Ander onderwerp
za 1 feb ’25 20:15
za 1 feb ’25
20:15
  • za 1 feb ’25
    20:15
    De Vereeniging Kleine Zaal - vrije plaatskeuze
  • inclusief drankje en servicekosten

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? Beth & Flo horen het elke dag en zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen bijvoorbeeld. Nee, liever het gesprek niet aangaan. Liever een Ander onderwerp, alsjeblieft. 

De tweede cabaretvoorstelling Ander onderwerp van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost. 

Beth & Flo

Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters.  

Over hun eerste voorstelling Niet wat je denkt schreef Theaterkrant hoe de pianistes “Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” bewijzen dat klassieke muziek net stoffig is en tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes.  

Als één lichaam met vier handen

Theaterkrant

Credits

Tekst, muziek en spel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst 
Regie Joost Spijkers