Tim Fransen

Onbekommerd
do 12 jun ’25 en vr 13 jun ’25
do 12 jun ’25
en
vr 13 jun ’25

Tim Fransen heeft inmiddels drie filosofische cabaretvoorstellingen gemaakt. De laatste twee werden zelfs bekroond in de categorie ‘maatschappelijk engagement’. Maar is de wereld er door al dat hoogdravende gefilosofeer nou veel beter op geworden? Tim heeft zijn conclusies getrokken en gooit het over een andere boeg. Vanavond is onbekommerd. Althans, Tim gaat zijn best doen… 

Weg zware maatschappelijke thema’s, weg moralisme, weg met dat filosofisch geneuzel. In deze tijden van crisis en ellende hebben mensen recht op een zorgeloze avond. Lekker lachen, heerlijk lichtvoetig vermaak, entertainment met een grote E.

Tim Fransen a.k.a. Tizzle a.k.a. Timbalicious a.k.a. T-boy gaat het vooral niet hebben over de ellende in het Midden-Oosten. Of over de ecologische catastrofe die op ons af dendert. Of over het feit dat onze samenleving langzaam verbrokkelt tot een cynisch ieder-voor-zich. Nee, Tim houdt zich in. In plaats daarvan tapdans, vuurwerk, showballet, piemelgrappen, grootse musicalnummers.