Life on Our Planet in Concert

begeleid door het Noordpool Orkest
film met live begeleiding
vr 1 nov ’24 20:00
vr 1 nov ’24
20:00

Komend najaar staat de spectaculaire muzikale live-ervaring Life On Our Planet in Concert op ons te wachten, voor het eerst te zien op het grote doek in de mooiste theaters in de Benelux ondersteund door een live orkest!

De gloednieuwe achtdelige documentaireserie van Netflix, verteld door Morgan Freeman en geproduceerd door Steven Spielberg en het Emmy® Award-winnende team achter Our Planet, vertelt het ongelooflijke verhaal van de epische vier miljard jaar durende reis van de aarde.

Beleef de serie in het najaar als spectaculaire audiovisuele live-ervaring: Life On Our Planet in Concert. Gedurende 90 minuten neemt het Noordpool Orkest ons mee op een muzikale reis door de geschiedenis van onze planeet. Van de eerste wezens die uit de zeeën kwamen en het land opgingen, tot de eerste dieren die konden vliegen. Door een van de langstlevende dynastieën van de aarde, de dinosauriërs, opnieuw te bezoeken, ben je als kijker getuige van het tijdperk van de zoogdieren en de opkomst van het gevaarlijkste dier dat de aarde ooit heeft gezien: wij mensen.

Dit waargebeurde en toch ongelofelijke verhaal in combinatie met muziek van de componist Lorne Balfe die je live ten gehore gebracht door het Noordpool Orkest, kan dit niets anders dan wederom een onvergetelijke ervaring worden.

Rise. Fall. Survive.

componist Lorne Balfe

Life On Our Planet in Concert is een opwindende muzikale ervaring, met een partituur die de evolutie van de natuur op treffende wijze weergeeft. “Het is spannend om de Score for Life On Our Planet naar het live publiek te kunnen brengen. Het is een reis door miljarden jaren, een concept van leven en adem en muziek dat je bij elke stap zal verbinden”, zegt Lorne Balfe, de Schotse componist en producer van de partituur. Zijn brede scala aan credits (waaronder Top Gun Maverick / Argyle / The Crown) hebben hem vele onderscheidingen opgeleverd, waaronder een Grammy en een Emmy- en Bafta-nominatie.