foto: JB Strijk & Sibe Kokke

Xclusiv Company

Sculptor
pay what you can
wo 8 jan ’25 20:00
wo 8 jan ’25
20:00
  • wo 8 jan ’25
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • inclusief drankje en servicekosten

In Sculptor dansen B-boys, te midden van pulserende beats en rauwe uitdagingen, hun verhaal van groei en overwinning. Xclusiv Company neemt je mee in een wervelende mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst.

Via een meeslepende mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst word je meegenomen op een ontdekkingsreis langs de vier elementen die de kern vormen van hun community. Hun overtuigingen, tegenslagen en successen smelten samen tot een inspirerend verhaal over kameraadschap, passie en de zoektocht naar de ultieme versie van jezelf. Met hun dans, waarmee ze de zwaartekracht lijken te trotseren, demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is. 

Elk moment is een leermoment over zichzelf, elkaar en de wereld. Door elkaar voortdurend uit te dagen en tegelijkertijd te ondersteunen, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden die hen steeds dichter bij hun beste zelf brengen. Met vallen en opstaan ontdekken ze nieuwe paden naar zelfverbetering en ontsluiten zo de Sculptor binnenin, die in ieder van ons verstopt zit. Ontdek het avontuur van dromen najagen en risico's nemen. Laat je inspireren door een wereld waar doorzettingsvermogen, gemeenschapsgevoel en zelfontdekking hand in hand gaan, gedreven door een krachtige boodschap: Niets kan je stoppen, zolang je onvoorwaardelijk in jezelf blijft 
geloven!"

pay what you can

In de donkere maanden – tijdens de kerstvakantie - lanceren we bij twee (familie)voorstellingen ons nieuwe ‘pay what you can’ concept.
In januari doen we dat bij het concert van The songwriters club.
Je kiest voor deze voorstellingen zelf welke ticketprijs het beste bij jou financiële situatie past.
Krap bij kas? Kies dan voor het laagste tarief.
Kun je een hogere ticketprijs betalen? Kies dan voor een hoger bedrag. Hiermee maak je het mogelijk dat anderen wat minder kunnen betalen.

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging wil theater toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Tegelijkertijd weten we dat de entreeprijs een drempel kan zijn.
Middels dit ‘pay what you can’ doen we een beroep op de draagkrachtigere bezoeker om iets van diens draagkracht in te zetten voor de ander.

Alle inkomsten die boven de gages van het gezelschap/artiest uitkomen, worden ingezet om in de toekomst dit concept uit te breiden.