De Kleine Zeemeermin (4+)

Van Hoorne Studios
zo 27 apr ’25 13:30
zo 27 apr ’25
13:30
  • zo 27 apr ’25
    13:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • inclusief servicekosten, inclusief drankje

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Met Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend in de rol van Kleine Zeemeermin. Met prachtige decors en kostuums, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

 

doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!

Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Credits

Cast Natascha Molly, Stijn Mac Gillavry, Wesley Florijn e.a.
Regie Bas Groenenberg