Foto: Melle Meivogel

Ode aan de Liefde

Pynarello
vr 16 feb ’24 20:15 - 21:30
vr 16 feb ’24
20:15 - 21:30
  • vr 16 feb ’24
    20:15 - 21:30
    De Vereeniging Grote Zaal - vrije plaatskeuze

Laat je hart smelten in een programma met hartstochtelijke aria’s van Puccini en je favo popsongs, in samenwerking met de jonge Nederlandse sopraan Jeannette van Schaik en spoken word artiest Naomie Grant.

Een perfect moment om je Valentijn te verrassen met een overvloed aan romantische composities. De liefde is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor veel componisten. Welke verhalen dienden als inspiratiebron voor hun muziek? Laat je hart smelten in een programma met hartstochtelijke aria’s van Puccini en je favo popsongs, in samenwerking met de jonge Nederlandse sopraan Jeannette van Schaik.  Ook zal Naomi Grant, spoken word artiest, een verhaal vertellen over de muziek heen. Het verhaal is gebaseerd op het symfonische gedicht Verklärte Nacht van Arnold Schönberg, maar dan in een modern jasje.

inleiding

Voorafgaand aan het concert is er om 19.15 uur een inleiding door Pynarello. De inleiding is gratis toegankelijk mét ticket. Reserveer deze samen met je ticket voor het concert in het verkoopproces.

 

Een hoogtepunt van intimiteit en vocaal meesterschap.

Nederlands Dagblad