foto: Natascha Verheij

Rootsriders & friends ft. Mo Ali: Bob Marley Tribute

Legend The Acoustic Edition
wo 18 okt ’23 20:00 - 21:30
wo 18 okt ’23
20:00 - 21:30
  • wo 18 okt ’23
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal

Met zanger Mo Ali hebben de Rootsriders goud in handen! Hij heeft misschien wel de beste door Bob Marley-geïnspireerde stem ter wereld van dit moment. De bandleden nemen in hun nieuwe show het publiek mee op hun (semi-) akoestische reis door het geweldige repertoire van de King of Reggae. 

Nu, 50 jaar na diens internationale doorbraak, waarmee de opzwepende en zwoele ritmen van de reggae voor het eerst naar de hitparades van het Westen werden gebracht, komen de Rootriders met hun nieuwe programma genaamd Bob Marley’s Acoustic Edition. Hierin komen alle klassiekers aan bod, voorzien van heerlijke akoestische - en verrassende - arrangementen.

Mo Ali, vaste zanger van Rootsriders, neemt voor deze show zangeres Shirley Daisy mee. De band wordt vergezeld door de geweldige percussionist Gregory Pataca en mede-oprichter Darin Guermonprez (ook vaste toetsenist/ medecomponist van Diggy Dex). Daarnaast doet zanger en multi-instrumentalist Stanley Clementina mee op akoestische gitaar en bassist Bunn Riley completeert het sextet met z’n diepe baslijnen, die zo kenmerkend zijn voor de reggae-muziek.

Deze voorstelling belooft een waar reggae feestje te worden!

Credits

Producent Rootsriders
Muzikanten Mo Ali, Stanley Clementina, Darin Guermonprez, Gregory Pataca, Shirley Daisy en Bunn Riley
Regie Rootsriders