foto: Elza Jo

COCK

Theater Oostpool
wo 15 nov ’23 - za 18 nov ’23
wo 15 nov ’23
-
za 18 nov ’23

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je even niet meer weet wie je zelf bent?

In regie van Char Li Chung brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Op West End in Londen was COCK al een overdonderend succes. Met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok verovert Cock nu ook de Nederlandse theaters.

Char Li Chung: “Cock biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit, onze obsessie met zekerheid en ons diepgewortelde ongemak met ambiguïteit. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?”

Inleiding op 17 november om 19.00 uur in Theatercafé

Voorafgaand aan de voorstelling op 17 november is er om 19.00 uur een inleiding door Jesper Pouw in het Theatercafé.
De inleiding is gratis toegankelijk mét ticket. Reserveer deze samen met je ticket voor de voorstelling in het verkoopproces. Heb je al een voorstellingsticket? Via 'mijn account' en 'verrijk je ervaring' kun je een ticket voor de inleiding bijbestellen. 

Première met afterparty

Na de feestelijke première op zaterdag 18 november is er een afterparty met dj in het Theatercafé.

  • Try-outs van woensdag 15 t/m vrijdag 17 november
  • Première op zaterdag 18 november

Credits

tekst Mike Bartlett
vertaling Han van Wieringen
regie Char Li Chung
spel Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok en Sander Plukaard