foto: Marco Peters

Pepernotenpret (2+)

Dirk Scheele
zo 26 nov ’23 15:00 - 16:00
zo 26 nov ’23
15:00 - 16:00
  • zo 26 nov ’23
    15:00 - 16:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. 

 

Vergezeld door zangpieten gaan we swingen op Zie ginds komt de stoomboot, wiegen bij Zie de maan schijnt door de bomen & in het Spaans tellen bij Pepernotenpret. Dirk zet natuurlijk zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Als we mooi en hard genoeg zingen, komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen… 

Kom verkleed als hulppiet of hulpsint en dan maken we er samen één groot feest van! 

Dirk Scheele
Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. 

Schoentje zetten
Voorafgaand aan de voorstelling kan je jouw schoentje zetten in onze foyer. Wie weet dat de Pieten er een verrassing instoppen, spannend! Natuurlijk kan je na de voorstelling je schoentje gewoon weer meenemen naar huis. 

Credits

Spel Dirk Scheele en Hans Thissen
Regie Hans Thissen