foto: Pim Top

Club Gewalt

10 Year Anniversary
za 2 dec ’23 20:00 - 21:20
za 2 dec ’23
20:00 - 21:20

10 Year Annivesary -  A Choir for Killjoys - Een confrontatie vermomd als kringverjaardag. Een voorstelling die alles behalve de vrede bewaart.

Club Gewalt viert haar 10-year-anniversary. Tien jaar van liefde, art, rock & roll en het afstruinen van protestmarsen. Tijd voor een party! Of een tussentijdse evaluatie? Hoe rock & roll ben je als je het (politieke) gevaar buiten jezelf aanwijst en veroordeelt, zonder je eigen zonden als individu en collectief onder de loep te nemen? De veronderstelde meerstemmigheid laat bij nader onderzoek toch echt te wensen over. Dus aan het werk: redefine de harmonie, luister naar de individuele stemmen in het koor en let’s become better people.

Een beschaafde kringverjaardag verandert in een dampende arena waarin alternatieve vormen van conflicten worden uitgevochten. Een killjoy van een voorstelling, die alles behalve de vrede bewaart. Want peace is for political pussies en harmonie voor toondove fascisten. Party of the decade: FOMO guaranteed.

Over Club Gewalt
CLUB GEWALT is een muziek & performance-collectief uit Rotterdam. Ze creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen, waarbij de muziek altijd het begin, midden en eindpunt is. Ze houden net zoveel van autotune als van Monteverdi. 

 

Club Gewalt duwt je met de neus op de feiten” … “Het collectief knalt van het toneel

NRC (over hun vorige programma Antropoceen)

Credits

Concept Club Gewalt
Performance Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Amir Vahidi, Sanna Elon Vrij
Compositie Amir Vahidi & Robbert Klein
Begeleiding en eindregie Khadija El Kharraz Alami