Samir Fighil

Stand-up comedy
De 24 uur van Nijmegen
zo 17 dec ’23 18:00 - 18:45
zo 17 dec ’23
18:00 - 18:45
  • zo 17 dec ’23
    18:00 - 18:45
    Stadsschouwburg Theatercafé

Samir Fighil is een geboren verhalenverteller en comedian. Getogen (met twee zachte G’s!) in zijn hometown Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving

Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Zijn personages, in combinatie met de passie om verhalen te vertellen en daar mensen mee aan het lachen te maken, maken dat Samir in 2011 zijn podiumdebuut maakt in de wereld van comedy en cabaret. Een knallende entree. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele personages geeft hij een kijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich van zijn kwetsbaarste kant zien. Hoewel Samir al een tijdje meeloopt en in de meeste theaters in Nederland heeft gestaan, heeft hij in 2019 de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten cabaretfestival gewonnen. De jury sprak lovende woorden over zijn natuurlijke podiumperformance en zijn acteertalent waar hij geloofwaardige personages neerzet. 

Let's dance | dansfeest met DJ Maria Engels

Sluit de eerste dag van De 24 uur van Nijmegen af met het dansfeest in de theaterzaal. Op vertoon van je ticket voor een onderdeel, of meerdere onderdelen van De 24 uur van Nijmegen kan je gratis naar het dansfeest in de theaterzaal.

Datum: 16-12-2023 | Tijd: 22:15 - 01:00

De 24 uur van Nijmegen

Laat je verrassen en inspireren door De 24 uur van Nijmegen! Tijdens dit tweedaagse festival geniet je in de héle Stadsschouwburg, twaalf uur per dag, van maar liefst 32 programmaonderdelen met bekende Nijmegenaren. Ook is er dit jaar ruimte voor aanstormend jong talent. Beleef twee dagen vol muziek, film, dans, kunst, eten, cabaret, zang, sport, literatuur en wetenschap.