Jochem Myjer

Net Alsof
wo 11 dec ’24 en do 12 dec ’24
wo 11 dec ’24
en
do 12 dec ’24

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

inschrijving en loting Jochem Myjer

Omdat we weten dat de wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn en we iedereen een zorgeloze ticket-aankoop gunnen, willen we deze keer werken met een inschrijving en loting. Want hoe goed we alles steeds ook voorbereiden, door de extreme druk bij de start van de kaartverkoop liep het helaas toch niet altijd even soepel.

hoe het werkt

Vanaf maandag 10 juni tot en met dinsdag 11 juni kun je je inschrijven voor één van de voorstellingen via de knop Tickets. Het maakt niet uit wanneer je dat precies doet als het maar binnen dit tijdvak is. Het systeem bepaalt wie er ingeloot wordt en waar jij (met je gezelschap) komt te zitten.  

Nadat de aanmeldperiode voorbij is, vindt er een loting plaats. Je hoort uiterlijk 18 juni of je tot de gelukkigen behoort. Zo ja, dan ontvang je een bevestigingsmail op het emailadres waarmee je je hebt aangemeld. In deze mail staat een betaallink waarmee je de ticket(s) definitief in je bezit krijgt. Betaal je tickets binnen 48 uur, anders komen deze te vervallen.

Behoor je helaas niet tot de gelukkigen, dan ontvang je hier ook uiterlijk 18 juni een mail over.  

extra veilige e-tickets

Let op: voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dat betekent dat de barcode van je ticket iedere 30 seconden wordt vernieuwd. Daarmee is doorverkoop van de tickets niet mogelijk. 

Per persoon mogen er max. 4 tickets besteld worden. 

Heb jij, of iemand binnen jouw gezelschap, geen smartphone? Vanaf 60 minuten voor aanvang kan de kaartkoper de kaarten op vertoon van zijn/haar legitimatiebewijs afhalen bij de kassa. 

LET OP: e-mails die je ontvangt zijn NIET je toegangsbewijs. Lees hier meer over de Ticketmatic App. 

  • Wil je meer weten over het gebruik van de Ticketmatic App, bekijk dan het kopje 'app tickets' onder ticketinfo

Credits

Spel en tekst Jochem Myjer