foto: HRN Entertainment

DELUSION 2.0 - The next chapter

OXYGEN | Jennifer Romen 
di 13 feb ’24 20:00
di 13 feb ’24
20:00
  • di 13 feb ’24
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol tot in de puntjes gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies. In DELUSION 2.0 neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie, in een adembenemende, vernieuwende vorm van theater.

‘DELUSION 2.0’ gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moeten winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? De dualiteiten interacteren met elkaar, soms in strijd, soms in liefde.

In deze voorstelling zal choreografe Jennifer Romen opnieuw gebruik maken van blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek ongrijpbare illusies te tonen. Door een spannend spel tussen de dansers en het licht en de ongekend strakke choreografieën zul je dit keer nóg meer omvergeblazen worden. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die je zal raken.

 

Credits

Choreografie & Creative direction & Regie Jennifer Romen
Assistent choreograaf Jody Geijsendorpher 
Muziek Subp Yao