Sieneke en René le Blanc

A-meezingmiddag!
De 24 uur van Nijmegen
zo 17 dec ’23 16:30 - 17:30
zo 17 dec ’23
16:30 - 17:30
  • zo 17 dec ’23
    16:30 - 17:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal

De Prinses van het levenslied en de Nederlandse Engelbert Humperdinck zetten de zaal op stelten!

Sieneke

Deze inmiddels 31-jarige Nijmeegse wordt ook wel de prinses van het levenslied genoemd. Sieneke werd op jonge leeftijd ontdekt door Marianne Weber. Met de hit ‘Ik ben verliefd’ (Sha-La-Lie) was ze in 2010 de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Inmiddels beschikt de zangeres over een uitgebreide discografie en wordt er wekelijks door het hele land opgetreden.

René le Blanc

René werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan ‘Ik geloof in mij’ op SBS6 en met zijn hit ‘If I tell you’. De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat René le Blanc een graag geziene artiest is op diverse podia en in diverse televisieprogramma’s. Eenmaal op de bühne laat de zanger zich vaak van verschillende kanten zien. Van zijn hit ‘If I Tell You’ naar crooner tot polonaise. René woont al jaren met veel plezier in Nijmegen.

Let's dance | dansfeest met DJ Maria Engels 

Sluit de eerste dag van De 24 uur van Nijmegen af met het dansfeest in de theaterzaal. Op vertoon van je ticket voor een onderdeel, of meerdere onderdelen van De 24 uur van Nijmegen kan je gratis naar het dansfeest in de theaterzaal.

Datum: 16-12-2023 | Tijd: 22:15 - 01:00

De 24 uur van Nijmegen

Laat je verrassen en inspireren door De 24 uur van Nijmegen! Tijdens dit tweedaagse festival geniet je in de héle Stadsschouwburg, twaalf uur per dag, van maar liefst 32 programmaonderdelen met bekende Nijmegenaren. Ook is er dit jaar ruimte voor aanstormend jong talent. Beleef twee dagen vol muziek, film, dans, kunst, eten, cabaret, zang, sport, literatuur en wetenschap.