Arsenio

Workshop rap
De 24 uur van Nijmegen
zo 17 dec ’23 12:00 - 13:00
zo 17 dec ’23
12:00 - 13:00
  • zo 17 dec ’23
    12:00 - 13:00
    Stadsschouwburg Theatercafé

Arsenio neemt al zijn ervaring als artiest mee in zijn workshops. Hij is een man met veel levenservaring en weet daarmee een brede doelgroep aan te spreken. Arsenio is onderlegd in klassieke hiphop en nieuwe stijl hiphop zodat hij altijd weet aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de jongeren, zowel op artistiek als persoonlijk vlak. 

Arsenio Manhoef is van jongs af aan omgeven door en bezig met het maken van muziek. Van het rappen en schrijven van songteksten, tot het bespelen van basgitaar. Op 15-jarige leeftijd speelde hij in een reggae band als bassist. Daar componeerde hij zelf de arrangementen van de nummers, van de baslijnen tot de akkoorden van de toetsenist. Hiermee heeft hij door heel het land op allerlei podia en festivals opgetreden. 

Let's dance | dansfeest met DJ Maria Engels

Sluit de eerste dag van De 24 uur van Nijmegen af met het dansfeest in de theaterzaal. Op vertoon van je ticket voor een onderdeel, of meerdere onderdelen van De 24 uur van Nijmegen kan je gratis naar het dansfeest in de theaterzaal.

Datum: 16-12-2023 | Tijd: 22:15 - 01:00

De 24 uur van Nijmegen

Laat je verrassen en inspireren door De 24 uur van Nijmegen! Tijdens dit tweedaagse festival geniet je in de héle Stadsschouwburg, twaalf uur per dag, van maar liefst 32 programmaonderdelen met bekende Nijmegenaren. Ook is er dit jaar ruimte voor aanstormend jong talent. Beleef twee dagen vol muziek, film, dans, kunst, eten, cabaret, zang, sport, literatuur en wetenschap.